Dej:
150 g smør
225 g sukker
1 knsp. Salt
1 tsk vaniljesukker
60 g hvedemel
2 store æg
Nøddecreme:
200 g hasselnødder
2 store spsk nutella
1 æg
Topping:
30 g hakkede hasselnødder
6 stk. fudge skåret i små stykker (dem fra bland selv slikket)
Start med at lave nøddecremen. Blend nødderne til de er blevet cremede, tilsæt Nutella og blend lidt mere. Bland æg i og rør det til en lind creme.
Lav så selve kagen. Smelt smørret. Tag det af varmen. Bland alle de tørre ingredienser i skål. Tilsæt smør og æg et af gangen. Rør sammen til en glat dej.
Smør dejen i en bagepapir beklædt form på ca 20×25 cm
Smør nøddecremen ud over dejen.
Drys hakkede hasselnødder og fudge ud over kagen.
Bages midt i ovnen ca. 30 min ved 180 grader. Kagen skal kun lige bages til den stivner, men skal stadig være cremet i midten.
Serveres evt. med en kugle god vaniljeis.