Denne opskrift passer perfekt som fyld i de Hawaiianske søde boller som også findes her på siden
1 spsk. vegetabilsk olie
1 lille løg, finthakket
⅓ grøn peber, finthakket
500 g hakket oksekød
ca. 2½ dl Heinz Tomat Ketchup
1 spsk. Heinz Worsertershire Sauce
2 spsk. brun sukker
¼ tsk. sukker
¼ tsk. peber
Varm olien i en stegepande eller en gryde. Sauter løg og grøn peber, indtil løgene er klare.
Tilsæt kødet og brun det i ca. 5-10 min. Hæld fedtet fra.
Tilsæt ketchup, Worcestershire Sauce, sukker, salt og peber.
Lad det simre i ca. 10 min eller indtil det bliver så tykt at det kan stå selv på en ske.
Server i burgerboller
Det kan selvfølgelig varieres i en uendelighed.
Vil du ha en sundere version, tilsættes blot flere grønsager
Du kan også bruge enten kyllingefars eller hakket svinekød
Og sovsen fungere også fint i både mexicanske pandekager og pitabrød