Blødende chokoladehjerter

Blødende chokoladehjerter
(8 – 9 stk.)

200 gram usaltet smør
200 gram mørk chokolade
160 gram flormelis
160 gram hvedemel
En teskefuld bagepulver
5 æg

300 gram brombær eller anden frugt (bær) 100 gram sukker
12 frisk mynte, koges sammen til kompot).

Smør og chokolade smeltes sammen. Flormelis, hvedemel, bagepulver sigtes i.
Æggene piskes sammen og vendes i. Massen fordeles i smurte eller meldryssede hjerteforme. Silikoneforme er bedst til at vende ud af.
Fryses derefter i 6 – 12 timer.
Ovnen tændes på 200 grader, en bageplade varmes med. Formene tages direkte fra fryseren og sættes på. pladen, når ovnen er 200°. Ca. 10 – 12 minutter. Skal være hårde – dannet skorpe på ydersiden – man skal kunne se/mærke, de er bløde i midten.
Vanilleis er fantastisk dertil sammen med frugtkompot.

Print Friendly, PDF & Email

4 Replies to “Blødende chokoladehjerter”

  1. er det nøvendigt at bruge past.æg?
    kan man bage kagerne flere uger i forvejen?
    på forhånd tak for hjælpen.
    hilsen Rikke

  2. Ja, det er nødvendigt at bruge past. æg fordi kagerne jo ikke bliver bagt færdig. Og nej du kan ikke bage dem i forvejen, men du kan lave dem i forvejen og fryse dem ned. Så sætter du dem bare direkte fra fryseren og i ovnen.

  3. Nej det har jeg ikke prøvet, men de skal gerne være lune når de serves så er fyldet bedst, så jeg tror ikke det er en gode ide. Men du kan jo teste de med en halv potion.

Skriv et svar til Annette Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *